Αφαλατικό υγρό

6001651058932

Νέο

Άμεσα διαθέσιμο

Το Cαffenu αφαλατικό υγρό είναι ένα ταχείας δράσης αφαλατικό με ειδική σύνθεση που δρα γρήγορα καθαρίζοντας την μηχανή του καφέ και άλλες συσκευές (καφετιέριες, βραστήρες κτλ.) 
Καθαρίζει τις επικαθήσεις με ασφαλή και δραστικό τρόπο σε συνδυασμό με απολυμαντική δράση που διασφαλίζει την υγιεινή του εσωτερικού των συσκευών.

Η σύνθεση του είναι πιστοποιημένη για αυτή τη χρήση και δεν διαβρώνει τη συσκευή.

Περιέχει ποσότητα γιά δύο αφαλατώσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες

12,90€ με Φ.Π.Α

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Shipping Rates

Άλλες πληροφορίες

Όλες οι μηχανές παρασκευής καφέ υποφέρουν από επικαθήσεις αλάτων και ασβεστίου, λευκές επικαθήσεις στις αντιστάσεις.
Αυτό μειώνει τη θερμοκρασία του νερού και του καφέ, αυξάνοντας την ηλεκτρική κατανάλωση της συσκευής, προκαλώντας ακόμη και το βούλωμα η την καταστροφή της συσκευής.
Το Cαffenu αφαλατικό υγρό είναι ένα ταχείας δράσης αφαλατικό με ειδική σύνθεση που δρα γρήγορα καθαρίζοντας την μηχανή του καφέ και άλλες συσκευές (καφετιέριες, βραστήρες κτλ. Καθαρίζει τις επικαθήσεις με ασφαλή και δραστικό τρόπο σε συνδυασμό με απολυμαντική δράση που διασφαλίζει την υγιεινή του εσωτερικού των συσκευών.Το Caffenu υγρό αφαλατικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις μηχανές espresso, εσπρεσσιέρες, καφετιέρες, βραστήρες και γενικότερα σε οποιαδήποτε συσκευή που χρήζει αφαλάτωσης και απαιτεί προϊόν με προδιαγραφές ασφαλείας τροφίμων. Η σύνθεση του είναι πιστοποιημένη για αυτή τη χρήση και δεν διαβρώνει τη συσκευή.Περιέχει ποσότητα γιά δύο αφαλατώσεις.

2 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία